5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

3 almindelige typer af brugte paller

gebruikte pallet

3 almindelige typer af brugte paller

Hvis du vælger plastpaller, vælger du automatisk bæredygtighed, fordi plastpaller ofte er lavet af fuldt genbrugsplast, såsom robuste plasthætter fra sodavandsflasker. Derudover kan du vælge at købe brugte plastpaller. Prisen på brugte paller er ofte meget attraktiv. Desuden er de mere bæredygtige end træpaller og mere miljøvenlig end nye plastpaller. Ikke desto mindre anvendes der ikke nye råmaterialer og energikilder til deres produktion. Du kan også vælge mellem forskellige modeller. Hvad kan de 3 typer af brugte paller bruges til?

1. Paller til flergangsbrug

Q-Pall laver paller til flergangsbrug (også kaldet returpaller eller pulje paller) fra ny plast (premium linje) eller genanvendte plast (regular linje), som derefter er fuldt genanvendeligt. Plastpallen er meget stærk selvom den er meget lettere end en træpalle. Det er også fordelagtigt at anvende paller til flergangsbrug i flere andre henseender. Selv om købsomkostningerne er højere end engangspaller, er det værd at investere på grund af længere levetid og ekstra styrke. paller til flergangsbrug er tilgængelige i mange versioner og også som brugt paller. Er du usikker på, om pulje paller er egnede til dit formål? Vores specialister hjælper gerne med dig.

2. CP paller

CP pallen står for kemisk palle. Den kemiske palle blev oprindeligt udviklet til brug i kemi- og plastindustrien i Europa. På grund af den store mangfoldighed i paller, der blev brugt, var det meget vigtigt at harmonisere disse størrelser. I dag anvendes kemiske paller også i mange andre industrier, fordi de har og bevarer en høj økonomisk værdi, ligesom de allerede kendte træ-europaller. De bruges almindeligvis til at flytte tønder med bestemte væsker, sække, octabins og såkaldte storsække (big-bags). Disse storsække anvendes hovedsagelig til transport af råmaterialer, såsom pulver og andet granulært materiale. Disse CP-paller er tilgængelige som brugte paller i forskellige størrelser

3. Hygiejniske paller

Hygiejniske paller er også kendt som fødevarepaller. De bruges i brancher, hvor skadedyr, bakterier og svampe er potentielt katastrofale (et såkaldt HACCP-miljø). Disse paller har en finish, der eliminerer mellemrum og sømme, hvor snavs kan samle sig. Denne palle er særlig egnet til fødevareindustrien. Dette vedrører virksomheder, der beskæftiger sig med fremstilling, behandling, forarbejdning, emballering, transport og distribution af fødevarer. Q-Pall s hygiejniske paller er lavet af plastic. Dette materiale er langt mere hygiejnisk end træ. Træ er trods alt porøst, hvilket gør træpaller til en stor rede for skadedyr og insekter. Du har også mulighed for at bestille brugte hygiejniske paller.

Vil du vide mere om brugte paller til dine formål? Eller har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment og mulighederne? Er du velkommen til at kontakte os for mere information. Vi hjælper gerne med personlig rådgivning!

Share this post