5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Stablepaller: Kan plastpaller stables ?

pallets stapelen

Stablepaller: Kan plastpaller stables ?

Er det muligt at stable plastpaller?

Hvordan ser det ud i din virksomheds opbevaring? Har du et lager i kombination med kontorlokaler, bruger du dit udvendige område som et lagersted, eller bruger du tredjepart til at sørge for opbevaring og omladning? Under alle omstændigheder skal begrebet ‘plastpaller’ drøftes lejlighedsvist. Den traditionelt brugte træpalle falder i stigende grad og erstattes stadig oftere med plastpaller. Hvordan er det i din virksomhed? Måske er du usikker på anvendeligheden og nødvendigheden af plastpaller. Spekulerer du på, om de virkelig er så bæredygtige? Og at stable plastpaller, er det muligt?

Stable plastpaller

Ja, at stable plastpaller er bestemt muligt. Plastpaller har alle mulige nyttige egenskaber, der også hører til de traditionelt anvendte træpaller. Du kan fx købe dem i forskellige størrelser, fordi du selvfølgelig har forskellige formål med dem. En plastpalle kunne være udstyret med en drypbakke i tilfælde af at du har brug for at dræne væske, mens den anden plastpalle har dimensioner, der bare er lidt mere praktiske til din logistiske tilgang. Således kan du træffe adskillige valg.

Det er nemt at stable plastpaller

At stable plastpaller der er lavet af plast, er let som en leg. Faktisk gælder de samme aspekter som for træpaller: sørger for at størrelsen passer. Naturligvis vil du opdage, at stabling af en stor palle til en mindre størrelse vil medføre problemer. Heldigvis er plastpallen lige så stærk eller måske endda stærkere end træpallen. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om de eksisterende processer i din virksomhed.

De nævnte fordele

På grund af dens lange levetid er det økonomisk mere fordelagtigt at bruge plastpaller i stedet for træpaller. De er så bæredygtige, at du næsten aldrig behøver at erstatte dem. Da de så let kan stables, er de lette at anvende til alle former for opbevaring . Desuden vil de ikke forårsager irriterende splinter træflis. Som sådan er plastpaller også mere praktiske i brug. Hvis du ikke skal bruge dem et stykke tid? Så kan du nemt stable dem og opbevare dem på et sted, hvor de ikke vil være til besvær. På grund af de anvendte materialer er de også ideelle til opbevaring udendørs.

Ønsker du at vide mere ?

Sammenfattende tilbyder plastpaller mange fordele i forhold til trævarianten. Men hvad er fordelene for dig, og hvad er omkostningerne ved de forskellige muligheder? Vi vil gerne besvare disse og alle andre spørgsmål, du måtte have. Kontakt os, så vi kan give dig flere oplysninger!

Share this post