5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Alternativet til pallekasser; Pallerammer af plast (Collar)

pallerammer af plast

Alternativet til pallekasser; Pallerammer af plast (Collar)

En palle sikrer, at produkter, der transporteres eller opbevares, ikke beskadiges. Så med en plastpalle beskytter du dine varer, især når den er udstyret med en kasse. Men en ulempe ved pallekasser er, at de optager for meget plads. Der er ikke altid nok plads, eller det foretrækkes ikke at bruge den disponible plads til dette. Utilstrækkelig beskyttelse er dog ikke en mulighed. Så hvad er et godt alternativ?

Ønsket beskyttelse

For de fleste produkter foretrækkes det, at de er beskyttet. Ikke kun under transport, men også når de opbevares. En palle kunne opfylde dette formål. Den store fordel ved plastpaller er, at skadedyr og skimmel ikke får en chance for at angribe pallen. De kan også let rengøres hygiejnisk, Dette gør det muligt at bruge en plastpalle til produkter, der kræver ren opbevaring. Nogen gange er en palle, ikke nok, hvis varerne skal beskyttes med en kasse. Men hvad nu hvis du ikke har plads nok til at opbevare kasserne? Og du ønsker at bruge plastpaller, især fordi dette materiale har så mange fordele? Q-Pall kan tilbyde løsningen for dig!

Pallerammer af plast (Collar)

En kasse vil optage meget plads, hvilket ikke altid er muligt. Du vil dog stadig beskytte dine produkter. Pallerammer af plast (Collar) omdanner let en palle til en kasse. Derudover kan du let bestemme kassens højde. Det er muligt at stable flere collar. Pallerammer af plast (Collar) beskyt dine varer mod skader under transport, mod glidning og slag. Og den store fordel ved pallerammer af plast (Collar) er, at de er sammenfoldelig. Dette betyder også, at de kun kræver lidt plads, når de ikke bruges. Pallerammer af plast (Collar) kan genanvendes. Det betyder, at du kan bruge collar flere gange, hvilket er konsistent med en bæredygtig forretning.

Vil de altid passe?

Pallerammer af plast (Collar) fås med 4 eller 6 hængsler. Målene på pallerammer af plast (Collar) varierer; 600×800 mm, 800×1,200 mm, 1,000×1,200 mm og 1,200×1,200 mm. En af de muligheder vil altid passe, fordi Q-Pall pallerammer af plast (Collar) problemfrit passer ind i sortimentet. Hvis du gerne vil vide, hvilken der passer bedst til din palle, vil vi med glæde rådgive dig herom. Derudover er der også dæksler, der kan placeres på foldekanterne og etiketholderne, med henblik på at pakke forsendelsesnotater. Endelig er der også kantbeskyttere i plast tilgængelige.

Har du nogen spørgsmål til pallerammer af plast (Collar)? Eller har du spørgsmål i relation til andre produkter fra vores sortiment? Eller vil du gerne have yderligere oplysninger om mulighederne for tilpasning?  Så er du meget velkommen til at kontakte os.  Vi vil være glade for at give dig personlig rådgivning!

Share this post