5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

De 9 mest almindelige fejl, som kan føre til skader på plastpaller og deres last

highlight-palletschade-qpall-

De 9 mest almindelige fejl, som kan føre til skader på plastpaller og deres last

1. Drejning før gaflerne er fuldstændig klar på plastpallen

Sørg altid for at gaflerne er fuldstændig klar på plastpallen, før du drejer.

2. Transportere plastpaller for lavt

Ved at transportere for lavt, er der chance for, at pallen og lasten ramer jorden når for eksempel der køres på tværs af en tærskel eller på ujævnt terræn. Køre op og ned ad en rampe kan også føre til problemer på denne måde.

3. “Smide” eller unødvendig at skubbe paller, eller efterlade den liggende omvendt

Hvis man lader en palle ligger omvendt, skaber det farlige situationer og øger chancen for ulykker. Ved unødigt smide dem og skubbe dem hen over jorden, plastpaller bliver i praksis også ofte beskadiget.

4. Gaflerne er ikke vandret og lasten er for langt ude

Ved at sikre den gaffeltruckens gafler er vandret, når du læsser og aflæsser, hæve og placere plastpaller, så unødig skade på pallerne forhindres

5. Den rette længde gaflerne

Hvis gaflerne er for lange og stikker overdrevent ud fra bagsiden, er der chance for, at lasten bag kan blive beskadiget. Men hvis lasten er placeret for langt på enderne af gaflerne, er der mulighed for at lasten vælter og beskadigere plastpallen.

6. Den rette længde mellem gaflerne

Afstanden mellem gaflerne er også vigtig for at transportere lasten stabilt. Afstanden mellem gaflerne bør være omkring 60% af bredden af plastpallen.

7. Forkert placering af plastpaller i pallereoler

Palle rack belastning er den maksimale belastning af en palle i en pallereol uden indsatsplader på en jævnt fordelt last af pallen. Pallerne er testet med en jævnt fordelt belastning på 25 kg sække.

8. Forkert antagelse af statisk belastning

Statisk belastning er den maksimale belastning af en plastpalle, hvis den placeres på en jævn overflade. Hvis der er flere stablede paller, bestemmer den samlede vægt belastningen på bunden pallen.

9. For høj dynamisk belastning af plastpaller

Dynamisk belastning er den maksimale belastning af en palle under transport med en gaffeltruck eller en pallevogn med en jævnt fordelt belastning af pallen.

top9fouten

Share this post