5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Genbrug af plastpaller, hvordan fungerer det?

recycle-q-pall-

Genbrug af plastpaller, hvordan fungerer det?

En af grundene til hvorfor Q-Pall vælger at producere plastpaller, er genanvendelsesmuligheden. Ikke alene har plastpaller har lang levetid, men pallerne kan også genbruges. Det er godt for miljøet, som automatisk gør dig meget miljøbevidst! Men hvordan gør genbrugsprocessen arbejde, og hvad indebærer det? Vi vil meget gerne forklare.

Pruduktion af Q-Pall genbrugspaller.

Som nævnt i indledningen, kan vi lave paller af genbrugsplastic. Det gør vores paller til et ansvarlig og grønt valg. Det hårde materiale indebærer at pallerne har en meget lang levetid og kan håndtere et par slag og fald. Dels på grund af det hårde materiale, pallerne er vejrbestandig og der ingen risiko for, at varerne bliver beskadiget af træsplinter. Under produktionen, sikre vi også et lav energiforbrug og CO2-udledning. Bortset fra genanvendte paller, levere vi også brugte plastpaller. Fordelen for disse er, at de har meget skarpe priser. Og det er ikke den eneste fordel; de er også betydeligt mere holdbare end træpaller og mere miljøvenlig end nye plastpaller. Så det er ikke kun godt for din bankkonto, men også for miljøet!

Genanvendelsesproces for plastpaller

Plastpaller bliver ofte lavet af fuldstændigt genbrugsplast, såsom hårde plasticdele fra sodavandsflasker. Disse materialer sorteres efter størrelse og materialesammensætning. Hvis det indeholder en masse af folie eller andet affald, vil materialet ikke blive anvendt. Pallerne fremstilles derefter ved hjælp af forme, der er fyldt med den opvarmede genvundne plast. Plastpaller vil holde omkring 10 år, hvorefter de kan genbruges. Dette giver nye plastprodukter, der bliver produceret fra genbrugsmaterialer. En kasseret plastpalle kan fuldstændigt recirkuleres, for at producere en ny palle. Reparation af plastpaller på den anden side er forholdsvis dyrt, og skal udføres af autoriseret virksomheder. Derfor er derfor mange virksomheder ofte vælger at genanvende ødelagte paller, i stedet for at have dem repareret.

Leder du efter bæredygtige plastpaller til en attraktiv pris? Så skal du tage et kik på vores sortiment af plastpaller og se alle deres muligheder. Du kan også vælge brugte plastpaller; disse er endnu billigere. Har du spørgsmål eller specifikke ønsker? Så er du meget velkommen til kontakte os. Vi er glade for at hjælpe dig!

Share this post