5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Hvad præcis er en H1 palle?

h1-pallet-

Hvad præcis er en H1 palle?

Pallerne er velegnet til transport og opbevaring af alle slags produkter. Men nogle produkter har særlige egenskaber, der skal tages i betragtning ved transport og opbevaring. Tænk på køleprodukter, der er letfordærvelige, hvis hygiejnen ikke opfylder den korrekte standard. Naturligvis skal emballagen tilbyde beskyttelse, men transport- og oplagringsmetoden er også vigtig for disse produkter. H1-pallen er den udpegede palle til denne type produkt. Men hvad præcis er en H1 paller?

Fødevareindustrien

Virksomheder, der håndterer fødevarer har brug for at gøre dette på en sikker og hygiejnisk måde. Det er deres ansvar at forhindre forbrugerne i at blive syge. Med en fødevaresikkerhedsplan, kan en virksomhed kortlægger, hvad der kan gå galt, og hvordan fejl kan forebygges. Denne plan ser også på hygiejnen under transport af råmaterialer – og (semi-) fremstillede produkter – til opbevaringen i tilstrækkeligt rene og mørke områder. Virksomhederne følge reglerne for produktion af sikre fødevarer af HACCP system – Hazard Analysis Critical Control Points (risikoanalyse ogkritiske kontrolpunkter). H1-pallerne opfylder disse krav.

Hvad er en H1-palle?

H1-pallen fra Q-Pall – også kaldet en hygiejnepalle – er fremstillet af plast. Dette materiale er meget mere hygiejnisk end træ. Træ er porøst, hvilket betyder at træpaller laver en rede for skadedyr og insekter. De splinter også, hvilket er netop det, der skal undgås. Plastik er ikke porøst og splinter ikke. Derudover er hygiejnepaller helt glatte, hvilket i høj grad reducerer enhver risiko for uønskede gæster. Pallernes finish er specifikt rettet mod at undgå krinkelkroge, hvor snavs kan samle sig.

Hvornår skal du bruge en H1-palle

H1-pallen anvendes i fødevareindustrien af virksomheder, der beskæftiger sig med at forberede, behandle, forarbejde, emballere, transportere og distribuere fødevarer. Alle disse virksomheder skal overholde HACCP reglerne. ‘Fødevarer’ er en generel betegnelse, der bruges til alle fødevarer og drikkevarer, der indtages af mennesker. Et eksempel på dette er kødindustrien. Leverandørerne af råvarer og hjælpestoffer til fødevareindustrien er også omfattet af HACCP-reglerne, ligesom de virksomheder, der er involveret i dyrefoder. Q-Pall tilbyder flere slags hygiejnepaller. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og belastningsevne.

Ønsker du at vide mere om vores H1-paller eller har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at hjælpe dig!!

Share this post