5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Hvad skal du kigge efter – for at vælge den rigtige pallestørrelse?

antistatisch-q-pall-plastic-pallets-

Hvad skal du kigge efter – for at vælge den rigtige pallestørrelse?

Når du for brug for paller, er det vigtigt, at du træffer det rigtige valg. Dette valg afhænger af en række aspekter. Selvfølgelig, er formålet med pallerne en del af denne valgproces. Ved valg af plastpaller, er det fx muligt at vælge en speciel hygiejnisk palle. Et andet punkt at huske på, er lasteevnen. Og du skal vælge den rigtige størrelse på pallen. Men hvad skal du kikke efter, når du bestemmer den rigtige størrelse?

Hvad skal pallen lastes med?

Det første du skal afgøre er, hvad pallerne skal bruges til. Hvad skal pallen lastes med? Til transport i containere, storsække, tønder der indeholder væsker, eller afkølede produkter, og er der et hygiejne krav? Dette bestemmer stort set hvilken type pall du har brug for. Baseret på lasten, bestemmer du den rigtige størrelse. Hvordan er lasten pakket og hvad er dens mål? Hver type palle fås i forskellige størrelser, så der er næsten altid en passende størrelse for dig.

Skal pallerne anvendes på et automatiseret lager?

Hvis plastpallerne  anvendes i et miljø, hvor opbevaring og transport er automatiseret, er det vigtigt, at pallestørrelsen matcher dette. På et automatiseret lager undgår man fejlfunktioner i både størrelse og form. Derfor skal du sørge for at vælge den mest almindelige ønskede størrelse, så alt hvad du opbevarer i dette miljø passer på pallerne. Dette sparer dig meget arbejde.

Hvordan opbevares pallerne?

Plastpallerne bruges til transport, men mange kunder bruger dem også til opbevaring af varer og produkter. Et vigtigt aspekt er så, hvordan disse opbevares.På gulvet, i en bestemt type pallestativ eller udendørs?Det er vigtigt at overveje dette. Er det for eksempel nødvendigt at stable pallerne og hvilke størrelser er egnede til dette?Vores medarbejdere og Q-Pall forhandlerne kan naturligvis – takket være deres mangeårige erfaring og grundige kendskab til marked og udvikling – give dig den rette produktrådgivning.

Specialfremstillet

Der er en bred vifte af paller, med en specifik palle til ethvert formål. Sortimentet omfatter mere end 100 produkter, som er tilgængelige i forskellige størrelser og farver. Hvis plastpallen, du ønsker, ikke er tilgængelig, er det muligt at få den til specialfremstilling. Ud over sit standardprogram for plastpaller, skaber Q-Pall specialfremstillet plastpaller baseret på kundespecifikationer.

Kort sagt er plastpaller til rådighed for alle lasttyper. Vil du vide, hvilke paller eller andre produkter der passer til dig? Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi vil meget gerne hjælpe dig!

Share this post