5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Hvilke plastpaller passer bedst til dine ønsker?

qpall_232-

Hvilke plastpaller passer bedst til dine ønsker?

Plastpaller kan anvendes til mange forskellige formål. Det betyder at plastpaller laves til en bred vifte af muligheder, alle bliver udviklet til optimalt at fungere med det formål pallen vil blive anvendt til. Overvejer du at købe paller? Så er det vigtigt du først overvejer en række faktorer. På den måde vil du vide, om den valgte plastikpalle, opfylder alle dine krav. For at hjælpe dig på vej, beskriver denne artikel alle muligheder vedrørende plastpaller.

Formålet med pallen

Før du beslutter dig for at købe, skal du først spørge dig selv, hvad plastpallerne skal anvendes til. Tænk for eksempel på følgende spørgsmål:

  • Hvilken størrelse skal pallen være?
  • Hvilken belastning skal pallen kunne håndtere?
  • Skal pallerne anvendes til engangsbrug eller skal pallerne kunne stables?
  • Skal pallerne opfylde bestemte kvalitetsstandarder?

Der er plastpaller, der møder enhver specifik efterspørgsel. Paller af forskellige størrelser, belastningsevner, materialer og kvalitetsstandarder. Det er godt at vide: at alle vores paller er blevet udførligt og individuelt testet, i alt  i 7 dage. På denne måde kan du være sikker på at få den højeste kvalitet!

Mest almindeligt anvendte plastpaller

Som tidligere nævnt, brugen af disse paller er uendelige. For ethvert behov din virksomhed har, har vi egnede paller til rådighed. Men hvordan kan du finde de rigtige plastpaller, på baggrund af dine ønsker og behov? Vi har listet de mest anvendte plastpaller nedenfor:

  1. Display paller; primært velegnet til transport til eller indenfor butikker og supermarkeder.
  2. Eksportpaller; primært velegnet til at eksportere produkter i udlandet.
  3. CP paller; bliver også kaldt for kemiske paller, der er fremragende til brug i forskellige brancher og sektorer og fås i mange forskellige versioner.
  4. Hygiejniske paller; also called the ‘food pallet,’ because it is mainly used in the food industry. This pallet’s finish is extra even, hvilket sikrer en bedre hygiejne.

Er din ønskede plastpalle ikke er anført? Så kan du besøge vores hjemmeside. Der vil du finde en komplet oversigt over alle typer af plastpaller og deres egenskaber.

Vil du vide mere om vores plastpaller? Eller har du spørgsmål vedrørende vores sortiment deres anvendelsesmuligheder? Så er du meget velkommen til at kontakte os for mere information. Vi vil meget gerne hjælpe dig med personlig rådgivning!

Share this post