5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Hvorfor vælger virksomheder plastpaller!

Hvorfor vælger virksomheder plastpaller!

3 grunde hvorfor du bør bruge plastpaller

Alle, der skal transportere eller opbevare varer, bruger normalt paller. Disse grundlæggende plateauer, blev specifikt designet til let at kunne stable og transportere varer . Foruden træpaller findes der også plastpaller på markedet . Disse plastpaller findes i forskellige former, faconer og størrelser og giver flere fordele i forhold til træpaller. Lær mere om de 3 vigtigste grunde til at skifte til plastpaller, fra nu af!

1. Plastpaller er brugervenlige

I forhold til træpaller, giver plastpaller en række fordele. For eksempel er de på nogle måder meget mere brugervenlige. I modsætning til træpaller rådner eller splinter plastpaller ikke. De ser også mere slanke og attraktive ud, og de kræver mindre vedligeholdelse. Derudover er plastpaller let at rengøre og behøver ikke at blive behandlet mod skadedyr, før de transporteres. Af disse grunde er plastpallen meget mere hygiejnisk og derfor egnet til transport i fødevareindustrien

2. En økonomisk mulighed

Det er ikke kun på grund af brugervenligheden, at virksomheder i stigende grad vælger plastpaller, generelt er det også et økonomisk valg . For det første kan du vælge mellem enten nye eller brugte paller. Hvis du vælger nye paller, vil disse blive fremstillet specifikt til din virksomhed, og du har mulighed for at vælge mellem en række forskellige former, størrelser og farver. I mange tilfælde er det imidlertid ganske økonomisk at bruge brugte paller, da der er betydeligt billigere. Plastpaller fremstilles i et stykke, hvilket betyder, at de ikke let kan beskadiges. De vil vare meget længe, og derfor er brugte paller som regel af høj kvalitet .

3. Plastpaller er et bæredygtigt valg

Plastpaller er normalt et økonomisk og brugervenligt alternativ til træpaller. Imidlertid har folk en tendens til at forbinde plast med forurening pr. definition. Undersøgelser har imidlertid vist, at disse paller ikke er et værre, men endda et bedre miljøalternativ til træpaller. Mange af de nye plastpaller er lavet af genbrugsmateriale. Derfor er produktionen af disse paller mindre belastende for miljøet. Derudover genbruges mindst 80 procent af pallerne. Dette fører til en faktisk miljømæssig fordel, når du bruger det plastiske alternativ!

Ønsker du mere information om brugen af plastpaller? Så er du velkommen til at kontakte os uden forpligtelse, så rådgiver vi dig personligt!

Share this post