5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Lethed og fordele ved anti-statiske paller

antistatisch-q-pall-plastic-pallets-

Lethed og fordele ved anti-statiske paller

Det er ikke tilladt for kvaliteten at lide overlast. Men sommetider kan lasten på pallen blive elektrisk opladet på grund af friktionen mellem emballagen og plastpallen. Og det kan medføre problemer. Du kan vælge en anti-statiske palle. Hvad er disse præcis, og hvad betyder det for dine produkter?

Statisk ladning

Hvad er en statisk ladning, og hvordan skabes det? Objekter lavet af plastik, der giver kontakt, kan modtage en let statisk ladning. Friktionen, uanset hvor lille, betyder, at objekterne kan blive elektrostatisk opladet. Dette skaber statisk spænding, hvilket kan medføre problemer. I dit daglige liv, visse materialer, såsom tøj, kan blive opladet, når du sidder på en sofa. Det syntetiske væv i tøjet og sofaen skaber en elektrisk ladning. Denne opladning forsvinder, når du berører en anden type materiale. Du oplever et lille elektrisk stød ved berøring. Med plastpaller, kombinationen af lasten og pallen skaber en statisk ladning. Noget, der bliver afladet, når det kommer i kontakt med et andet materiale. Resultatet kan være, at kvaliteten af lasten mindskes, eller det kan endda få uopretteligt skade.

Konsekvenser af statisk elektricitet

Konsekvenserne af en statisk ladning varierer. For det første statisk ladet objektet tiltrækker støv. Det betyder, at støvet, der er til stede i rummet, simpelthen fastgør sig til pallen og lasten. Dette kan være meget uønsket, fordi det kan påvirke kvaliteten eller holdbarheden af lasten. Statisk elektricitet kan også forårsage uoprettelig skade på elektronisk udstyr, såsom computer hardware. Med tiden kan dette stadig resultere i uforklarlige klager og mangler i det lange løb. Der er også fare for at nogen får elektrisk stød, hvis udstyret er statisk opladet.

Q-Pall anti-statiske paller

Q-Pall anti-statiske paller er udstyret med en afbalanceret kombination af synergistiske anti-statiske additiver, der direkte reducerer overfladeledning af polyethen. Balancen mellem de hurtige og kontrollerede migrerende anti-statiske additiver har ikke blot en hurtig antistatisk effekt, men giver også langsigtet beskyttelse mod at tiltrække støv og andre ulemper som følge af elektrostatiske ladninger. De er skræddersyet til dine specifikationer. Sammen ser vi på dine ønsker. På den måde kan du være sikker på, at dine produkter transporteres og opbevares på den mest sikreste måde.

Vil du gerne vide mere om mulighederne for at tilpasse paller med et anti-statisk additiv? Eller har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment og vores muligheder? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information. Vi vil meget gerne hjælpe med at give personlig rådgivning!

Share this post