5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Paller til restaurationsbranchen.

bottleguard-8-l-

Paller til restaurationsbranchen.

I cateringbranchen transporteres og opbevares levnedsmidler og andre cateringprodukter. Hvis det er nødvendig med køleopbevaring, foregår dette forhåbentlig på en korrekt måde. Skabe, hylder, fryserum, fryseskabe og køleskabe spiller en vigtig rolle i dette. Men paller er også inkluderet. Mulighederne er imidlertid forskellige, og vi diskuterer dem nedenfor.

Plastpaller vs træpaller

Paller er traditionelt lavet af træ. Men en træpaller i restaurationsbranchen er ikke meget ønskelig. De er rå og kan splintre. Af denne grund er plastpaller særligt velegnede til cateringbranchen. Materialet i plastpallen har en glat og ensartet overflade. Træ har en naturlig og porøs struktur, hvor fugt, snavs og bakterier kan absorberes. Bakterier, insekter og andre skadedyr som nematoder føler sig rigtigt hjemme i de fugtige, porøse mellemrum mellem træets fibre. Dette er meget uønsket i cateringbranchen!

Rengøring af paller

I restaurationsbranchen, er der risiko for lækage af cateringprodukter. Pallerne, der bruges til at transportere varer eller som tjener til opbevaring, kan blive ret beskidte som følge heraf. Med en plastpalle er dette ikke noget problem. De er nemme at rengøre. Ved også at anvende en drypbakke, forhindrer du væsker i at gøre en hel palle fugtig. Dette sparer dyrebar rengøringstid. Har du brug for en palle, der giver ekstra hygiejne? Så er der endda specielle hygiejniske paller . Disse er særligt velegnede i et HACCP miljø, fordi de er lavet til at være helt glatte.

Pallen bliver tile n kasse

Plastpaller til cateringindustrien kan perfekt kombineres med plast pallerammer. Ved at stable flere pallerammer oven på hinanden kan du oprette en kasse med nøjagtig den højde du ønsker. Du kan beskytte sårbare varer og produkter endnu bedre ved at kombinere paller og pallerammer med plastpalle låg. På denne måde kan du nemt lave din palle om til en lukket kasse. Lågene er perfekte faste og tætte. Nu er dine varer optimalt beskyttet mod skader.

Frostskilleplader

Frosne produkter er meget almindelige i cateringbranchen. Når du arbejder med disse, er frostskilleplader en god løsning og nem at kombinere med plastpaller. De er designet til at modstå temperaturer under frysepunktet og til at tolerere vægten af de frosne varer. Dette produkt har rejst stykker med huller, der tillader kold luft at strømme mellem varerne. Dette får fødevaren til at fryse hurtigt og jævnt, uanset hvor mange varer du opbevarer.

Opbevaring af vandflasker

Transportere du jævnligt og/eller opbevare vandflasker? Så er plast vandflaske holdere  en god løsning. Disse paller giver dig mulighed for at transportere og opbevare vandflasker så effektivt som muligt. Dette holder vandflasker fast på plads så de ikke vælter.

Kort fortalt: plastpaller er gode til brug i cateringbranchen til forskellige formål. Vil du vide, hvilke paller eller andre produkter der passer bedst til dig? Så er du er velkommen til at kontakte os for mere information. Vi er glade for at hjælpe dig.

Share this post