5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Plastik spildbakker, hvad bruges de til?

kunststof-lekbak-qpall-

Plastik spildbakker, hvad bruges de til?

Hvis du opbevarer eller transporterer olie, kemikalier eller andre farlige stoffer, er der altid en risiko for spild, og det er selvfølgelig ikke noget man ønsker sig. Disse spild udgør en risiko for miljøet, på de varer der transporteres og for de personer der arbejder med det. Selv ikke farlig flydende stoffer kan forårsage skade. Plastik spildbakker er en løsning til opsamling af stoffer. Fortsæt med at læse, hvis du ønsker at vide mere.

Væsker

I forbindelse med transport og håndtering af væsker er der risiko for spild, også selv om transporten foregår meget omhyggeligt. Når man transporterer flydende stoffer kan der forekomme spild på grund af de bevægelser der opstår under tansporten, dette kan forårsage beskadigelse på de varer der transporteres eller på de maskiner der bruges til transporten. Det er selvfølgelig noget man gerne vil undgå, da dette kan medføre store ekstra omkostninger. Der kan også være andre faktorer der forårsager spild under opbevaring. Ved at placere væskerne i en plastik spildbakke, sikre du dig at væsken samles i spildbakken, dette forhindrer skader og gør det nemt at opsamle væsken. Selv om du opbevarer eller transporterer væskerne i emballager der er godt forseglet, er stadig mulighed for spild. Brugen af plastik spildbakker ikke er obligatorisk til væsker, men du behøver ikke at bekymre dig, hvis du bruger dem.

Farlige stoffer og olie

Ud over ikke farlige stoffer, er der olie, kemikalier og andre farlige stoffer, disse produkter transporteres eller opbevares ofte. Spild af disse, kan forårsage skade på miljøet og de varer der kommer i kontakt med stoffet. Desuden udgør det en alvorlig fare for personer der kommer i kontakt med det lækkede stof. Hvis du arbejder med disse stoffer, er det ofte logisk at tænke på de risici det kan indebære. Desuden er brugen af plastik spildbakker obligatorisk for disse stoffer. Løsningen er enkel og kan anvendes til mange forskellige stoffer. Ønsker du at sikre dig, at dine stoffer opbevares eller transporteres sikkert og uden spild. Opbevaring af olie, kemikalier eller andre farlige stoffer i plastik spildbakker sikrer, at det lækkede stof opsamles sikkert.

Tag ansvar

Det anbefales at du burger plastik spildbakker, hvis du arbejder med væsker. Ved opbevaring af farlig olie, kemikalier eller andre farlige stoffer, er plastik spildbakken obligatorisk. Transporterer eller opbevarer du ikke farlige væsker, anbefales det stadig at du bruger plastik spildbakker på grund af rengøringsomkostningerne hvis der skulle opstå spild. Plastik spildbakkerne kan bruges under transport og til opbevaring. Q-Pall plastik spildbakker er af fremragende kvalitet og kan fås i forskellige udgaver.

Ønsker du råd og vejledning om hvilken plastik spildbakke der passer til din virksomhed? Eller har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment? Er du velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at hjælpe dig!

Share this post