5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Plastpaller: En løsning til import- og eksport problemer efter Brexit

Brexit paller

Plastpaller: En løsning til import- og eksport problemer efter Brexit

23. juni 2016. Ikke rigtig en dato, der ville få klokkerne til at ringe med det same. Stadig denne dag, hvor Brexit blev besluttet, og det kan få enorme konsekvenser for både din import- og eksport til og fra Storbritannien! En vigtig årsag, bliver manglen på træpaller for britiske producenter, der eksporterer til EU. Læs artiklen nedenfor for at finde ud af, hvad problemet præcis er og på hvilken måde Q-Pall plastpaller kan levere løsningen.

Der er ikke nok egnede paller hos britiske eksportører

Det virker ubetydeligt i sammenligning med de massive Brexit spørgsmål, vi er blevet konfronteret med hver dag I flere måneder. Tilgængeligheden af egnede træpaller til eksport til EU var dog ikke blevet overvejet endnu. Og det kan føre til alvorlige konsekvenser. Hvad præcist er problemet?

Træpaller, der kommer fra lande uden for EU har andre krav end træpaller, der bliver transporteret inden for EU-landene. Og dette bliver relevant, så snart Storbritannien forlader EU. Disse strengere krav vedrører for eksempel forbrugernes sundhed. Paller fra lande uden for EU, skal behandles for at beskytte forbrugernes sundhed. Derudover skal hver palle have en mærkning, der angiver, at den opfylder kravene. Først nu (!) Ser det ud til, at britiske eksportører ikke har nok af sådanne paller, og som følge heraf vil en stor del af eksporten være i fare. Den britiske eksport står for hovedparten af importen fra mange europæiske lande, så det kan også påvirke dig.

Hvor stort er problemet?

For at give en ide om omfanget af problemet: Der transporteres hvert år millioner af paller fra Storbritannien til EU. Og størstedelen af disse paller opfylder ikke de europæiske krav til paller uden for EU. Mange produkter bliver transporteret på disse paller. For eksempel fødevarer, elektronisk udstyr, men også ting som medicin. Selvfølgelig er der egnede paller i Storbritannien, men der ikke nok til alle britiske eksportører. Der er en frygt for, at mange britiske eksportører ikke vil har nok egnede paller, hvilket kan få dem til at gå konkurs. Det er derfor et stort problem.

Løsningen: Plastpaller fra Q-Pall

Q-Pall har i mange år produceret plastpaller på forskellige fabrikker Europa. Disse overholder den strenge europæiske lovgivning. Ikke alene producerer vi plastpaller, men vi sørger også for at distribuere og sælge dem. I øjeblikket består vores plastpalle sortiment af mere end 150 produkter. Derfor har vi de rigtige paller til stort set enhver opgave. Og hvis vi ikke har, vil vi være i stand til at producere dem til dig. På grund af vores engagement i virksomhedernes sociale ansvar, tager vi også ansvar for at genbruge af de plastpaller, vi fremstiller. Og som et resultat af holdbarheden af vores paller, som i praksis viser sig at du kan spare penge.

Fordelene ved vores plastpaller er opført nedenfor

  • Stort udvalg af plastpaller
  • Omkostningseffektiv i forhold til og mere holdbar end træpaller
  • Overholder europæisk lovgivning
  • Q-Pall tager sig af hele kæden fra design, produktion og til distribution

Vil du gerne vide mere om dine muligheder inden for plastpaller? Eller har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at hjælpe dig.

Share this post