5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Sådan kan plastpaller rengøres optimalt

foto-reiniging3-

Sådan kan plastpaller rengøres optimalt

Rengøring af paller kan være en vanskelig opgave. Nogle plastpaller har hjørner, der er vanskelige at få adgang til og få rigtig rengjort. Den store fordel ved at bruge plastpaller er at de kan tåle en hård vandstråle og rengøringsmidler. Men hvordan kan du optimalt rengøre plastpaller?

Materiale og form

Korrekt rengøring er meget lettere, hvis pallen ikke har masser af ujævnheder, sprækker, kanter og hjørner. En glat palle er meget lettere at rengøre. Hvilken palle du har brug for, afhænger af hvad de bruges til. Vores plastpaller er af god kvalitet og de kan alle blive rengjort. De hygiejniske paller er meget nemmere at rengøre, da der ikke er mellemrum hvor snavs kan samle sig. Desuden er plastmaterialet ikke porøs. Detergenter og vand kan ikke trænge ind i pallen. Dette forhindrer bakterier i at have frit løb. Ved rengøring, skal du altid tage HACCP-kravene inden for din branche i betragtning. På denne måde undgår du at bryde reglerne.

Du kan selv rengøre dem

Formen og materialet afgøre, hvorvidt det er let selv at rengøre pallen . Hvis disse er gunstige, og du kun har et lille antal paller, så er det absolut et godt valg selv at rengøre dem. Det er let at rengøre paller med vand og rengøringsmidler. Du skal tænke over hvor du kan rengøre pallerne da du arbejder med rengøringsmidler og vand, hvilket betyder, at området vil uundgåeligt blive vådt. Hvis du vil rengøre pallerne selv, anbefaler vi at du altid bruger rengøringsmidler, der ikke er skadelig for naturen.

Du kan få andre til at rengøre dem

Selvfølgelig kan du også få andre til at rengøre pallerne. Du kan overlade det til virksomheder, der har specialiseret sig i at rengøre paller og kasser. De rengører og tørre dine paller med energieffektive maskiner med høj kapacitet. Selvfølgelig er disse selskaber forpligtet til at rengøre med miljøvenlige rengøringsmidler. Ikke desto mindre, vil de give et hygiejnisk og rent resultat.

Selvfølgelig, kan du selv vælge, hvordan du vil rense dine paller. Vores paller er velegnede til flere anvendelser og rengøring. Vil du vide mere om dette? Så er du er velkommen til at  kontakte  os for yderligere information.

Share this post