5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

Transport og opbevaring af vandflasker; sådan gøres det

bottleguard-8-l-

Transport og opbevaring af vandflasker; sådan gøres det

Nogle produkter er lettere at transportere end andre. Dette kan afhænge af vægten eller sårbarheden og nogle gange endda formen. Og i nogle tilfælde er det en kombination af alle tre. Et eksempel på et sådant produkt er store vandflasker, der placeres i en køler. At sikre transport og opbevaring af disse plastflasker på en sådan måde, at de ikke bliver beskadiget, kan være en ganske udfordring og kræver specifikt materiale. Hvordan kan dette gøres sikkert og ansvarligt?

Vand er sundt

Du vil ofte bemærke dem. Vandkøleren findes mange steder. På kontorer, butikker og venteværelser. Dette er temmelig logisk, fordi mennesker har brug for vand. Faktisk er vand det grundlæggende behov for mennesker. Mennesker består af omkring 70% af vand, og det er vigtigt at drikke masser af vand. Retningslinjen er, at du har brug for mindst 2 liter vand for at forblive i god og sund form. Derfor er det ingen overraskelse, at kølere med vand stadig oftere findes i erhvervsmiljøer. Og hvis det er en køler med vandflasker, kræves der ingen vandrørstilslutning, og rent og afkølet vand er til rådighed på alle tidspunkter.

Vandflaskeholder i plast

Vandet fra vandkøleren findes i store plastflasker. De er ret tunge og temmelig store. Dette gør dem også sårbare. Det betyder, at man skal være ekstra opmærksom på sikker transport og opbevaring. En ødelagt flaske betyder ekstra omkostninger, og det er noget, ingen ønsker. Q-Pall har funderet over dette spørgsmål og fundet på ideen om en speciel plastpaller. Når du skal transportere eller opbevare vandflaskerne, er vandflaskeholderen en fremragende løsning. Ved at bruge denne plastikflaskeholder (Bottle Guard) sikre du, at vandflaskerne transporteres og opbevares så effektivt som muligt.

Sikker transport og korrekt opbevaring

Hvis du bruger disse paller vil du opdage, at de kan stables, hvilket er en stor fordel. Vandflaskeholderen (Bottle Guard) fås i to varianter, med hensyn til hvilke stablingshøjden varierer (6 eller 7 paller høj). Ved at placere vandflaskerne i den specielle plastholder, sikres vandflaskerne. Dette gør det sværere for dem at vælte, og risikoen for tab reduceres. Så vandflaskeholderen er en palle, der er specielt lavet til at transportere og opbevare vandflasker så effektivt som muligt. Ligesom de andre paller fra Q-Pall, også vandflaskeholdere er lavet af plast. Dette gør dem solide, holdbare og praktiske at bruge.

Har du nogen spørgsmål om disse plastikflaskeholdere? Eller har du spørgsmål i relation til andre produkter fra vores sortiment? Eller vil du gerne have yderligere oplysninger om mulighederne for tilpasning?  Så er du meget velkommen til at kontakte os.  Vi vil være glade for at give dig personlig rådgivning!

Share this post