Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111
kunststof-pallets-

Hvilke type af plastpaller passer bedst til din branche?

Plastpaller anvendes mere og mere indenfor de forskellige industrier, og det er med god grund. Plastpaller indebære betydelige fordele. Men ikke alle paller er lige velegnet til enhver type af anvendelse og lasteevne. Der findes forskellige typer af paller til forskellige anvendelser. Nedenfor forklarer vi, hvilke plastpaller der er bedst til din branche.

Hygiejniske paller til fødevareindustrien

Hvis du er aktiv i fødevareindustrien, er der betydelig risiko for gener med skadedyr, bakterier og svampe. Disse gener er kun ønskelig i et såkaldt HACCP miljø. Ved at bruge fødevarepaller, også kendt som den hygiejniske palle, kan du reducere denne risiko. Finsh på pallen er lavet således, at der ikke er mellemrum, hvor snavs kan ophobes. Desuden har disse paller et fuldt glat design, som reducerer risikoen for uønskede gæster.

Detailhandelen arbejder med display paller

Butikker og supermarkeder burger ofte display paller. Under transporten fra producent til detailhandler, behøver produkterne ikke at skulle omlades. Det sparer tid og reducerer risikoen for skader. Plast display pallen fås i forskellige størrelser og design. Lasteevne og design spiller en vigtig rolle i udvælgelsesprocessen.

Det er lettere at eksportere med eksport paller

Hvis du eksporterer produkter til udlandet, er du nødt til at beskæftige dig med masser regler, herunder i forbindelse med brugen af paller. Ved at bruge eksportpaller, kan du eksportere dine produkter meget enklere. Disse paller behøver ikke at blive behandlet for skadedyr, hvilket sparer dig for betydelige omkostninger. Da denne behandling ikke er nødvendig, behøver du ikke et behandlingscertifikat. Fordelen ved dette er, at man ikke risikerer at dokumentet udløber, hvis eksport processen bliver uventet forsinket. Eksportpaller fås i forskellige modeller og som lette, medium og tunge versioner.

Alsidige kemiske paller

Den kemiske palle blev oprindeligt udviklet til at etablere mere overensstemmelse i brugen af ​​paller til kemi- og plastindustrien i Europa. I dag, bliver den kemiske palle ikke kun anvendt i den kemiske industri, men også i mange andre brancher. Tænk på at bruge dem til at flytte tromler med bestemte væsker, emballeringsgods, octabins, og de såkaldte bigbags. Bigbags anvendes hovedsageligt til transport af råmaterialer, såsom pulver og andre fine materialer i granulatform.

Store vanddunke passer i vand dunkholder

Endelig har vi en palle, der er specielt designet til at transportere og opbevare vanddunke, så effektivt som muligt. Ligesom de andre paller, er pallen til vanddunke lavet af plast. Hvis du producerer store vanddunke, er denne palle ideel til dig. Pallen er solid, holdbar og praktisk i brug.

Vil du vide mere om vores plastpaller og de forskellige varianter? Så er du velkommen til at  kontakte  os for yderligere information.

DEL DETTE MEDDELELSE

OGSÅ INTERESSERENDE

Cfia 2019 expo
Fair

Cfia Rennes 2019 – 12-03-2019 / 14-03-2019

As a trade fair for food packaging and food industry, the Cfia fallow important meeting place and information platform in the industry. International exhibitors are

event_logimat_2019
Fair

LogiMat 2019 – 19-02-2019 / 21-02-2019

LogiMAT provides the trade audience with a comprehensive review of all the main themes in the sector, from procurement to production and deliveries.