Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111
qpvouwrand-

Pallerammer, hvad er mulighederne?

Bruger du plastpaller til opbevaring og transport af dine produkter?. Hvis ja, er dette sandsynligvis et bevidst valg fordi plastpaller er hygiejniske og robuste. Nogle gange opstår der stadig uheld, fordi lasten på pallen ikke er stabil nok. Dette øger risikoen for skader, hvilket ofte medfører tab eller ekstra omkostninger til f.eks. rengøring og reparation. Dette er ikke noget du ønsker. Heldigvis er der forskellige foranstaltninger, du kan foretage dig for at undgå at det sker. Læs mere om disse foranstaltninger nedenfor.

Indpakning eller korrekt stabling

Du kan sikkert opbevare dine produkter ved at bruge de rigtige plastpaller. Selvfølgelig skal pallerne opbevares korrekt. En af mulighederne for at sikre god og stabil opbevaring er stabling af lasten og korrekt placering af pallerne, selvfølgelig på et godt bærelag. Det er ofte muligt at indpakke lasten på pallen med strækfilm, på grund af gennemsigtigheden forbliver lasten på pallen let synlig. Ulempen er, at filmen kun er til engangsbrug, hvilket betyder, at den ikke er bæredygtig og miljøvenlig.

Plastik pallerammer

Er du en ansvarlig iværksætter? Så ønsker du at minimere dit tab på varer på grund af beskadigelse under opbevaring og transport. Derved undgår du ekstra omkostninger. Ved at bruge pallerammer, mindsker du  risikoen for sådanne skader. Pallerammer for plastpaller beskytter dine varer på pallen mod skader på grund af slag og stød der kan opstå under transporten. Desuden giver pallerammer yderligere stabilitet under opbevaring. Ved at stable flere pallerammer oven på hinanden, kan du selv bestemme højden.

Bevidst og pladsbesparende

Iværksætteri handler om at lave forskellige valg. Et af de valg du kan lave er at du tager hensyn til dine omkostninger i kombination med miljøet. Plast pallerammer er genanvendelige og betyder du kan bruge pallerammerne flere gange og derved minimere et spild af råvarer. Ved brug af pallerammer vælger du automatisk et bæredygtigt produkt. Desuden er de tilgængelige i forskellige størrelser, hvilket betyder at de passer perfekt på de forskellige paller. Plastrammerne kan foldes, så de kun optager lidt lagerplads.

Ønsker du at vide mere om vores plast pallerammer? Eller har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment og mulighederne? Er du velkommen til at kontakte os for mere information. Vi er glade for at hjælpe dig med personlig rådgivning.

DEL DETTE MEDDELELSE

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

OGSÅ INTERESSERENDE

Armin Wienkenhoever
Nyheder

Welcome Armin!

We would like to introduce our new colleague Armin Wienkenhoever.  Armin is 49 years young, father of 2 children and is currently living in Nordhorn. By profession, Armin is a