Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111

Vores indsats for at genbruge plast

Vi lever i en plastalder, hvor der produceres mere end 300 millioner tons plast hvert år på verdensplan. 5 til 15 millioner tons syntese ender i vores oceaner, hvor ‘plastsuppe’ er ved at blive et alvorligt problem.

Vi behøver ikke at producere mere plast, hvis vi bruger det, vi allerede har

Plast er et vigtigt materiale i den nuværende globale økonomi. Manglen på indsamling, genbrug, genanvendelse og reduktion af plast har en stor indvirkning på miljø, sundhed, økonomi og samfund. Ikke at gøre noget er ikke en mulighed.

Over hele verden er der en voksende erkendelse, at vi skal tage fat på dette problem og genoverveje stedet for plast og plastemballage i vores økonomi.

os Q-PALL, vi gør dette ved genbrug. Da vi blev grundlagt, var vores mål at genbruge 90% af plast. I dag bliver 98% af pallerne lavet af genbrugsmaterialer. Derudover forpligter vi os til en bedre fremtid ved at støtte projekter, der skaber engagement i plastaffaldsproblemet.

Vi bruger alle plast, men kan vi ikke bruge mindre af det? Og hvad kan vi gøre med plastaffaldet for at forhindre, at det kommer til at ende i floder og oceaner? Det er derfor, det hjælper, hvis vi producerer mindre plast og genbruger mere.

VORES FORPLIGTELSE

Kunststof pallet MrQ CO2 cleanup

co2 reduktion

Flytning af forme i stedet for paller reducerer CO2-udledninger og transportomkostninger til et minimum.

Kunststof pallet MrQ quality check

Omkostningsbesparelser

Gem, optimer og reducer. Uanset om det drejer sig om vand eller energiforbrug, materialer, CO2-emissioner eller affald vores firma har allerede vundet meget.

Kunststof pallets MrQ ocean cleanup

Genbrug plast

Da vi satte op var vores mål at genbruge 90% af plastik. I dag er 98% af paller lavet af genbrugsmateriale

Modtag vores nyhedsbrev

Hvorfor Q-Pall?

  • Højkvalitetsprodukter
  • Egen FoU
  • Altid i nærheden
  • Tilpasning mulig
  • Kunde orienteret
  • Direkte fra producenten

Vores brochure

Spørg hr. Q

Veiligheid productie kunststof pallets