Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111
antislip-q-pall-plastic-pallets-

Skridsikre paller, er de obligatoriske?

Plastpaller er beregnet til opbevaring og transport af produkter. Pallerne bruges, så lasten ikke bliver beskadiget. Men hvad nu hvis der er glat last på plastpallerne? Den glatte last kunne glide af pallerne og så er det din risiko, hvis varene bliver beskadiget. Eller stoffer bliver frigivet, som kan forårsage en sundhedsfare, hvis nogen kommer i kontakt med stoffet. Dette kan forhindres ved at bruge skridsikre paller. Hvordan fungerer det præcist, og er der et krav?

Forskydning af lasten

Formålet med pallerne er at give en solid opbevaring og sikker transport. Der er specifikke paller til forskellige typer af last. Men det kan stadig være nødvendigt at tage forholdsregler for at sikre, at lasten ikke ubevidst bevæger sig på pallen. Pakket produkter, der som standard er meget glatte, kan forskyde sig, når de placeres på en plastpallet. Dette gør det ønskeligt at have en palle, og især dens direkte kontaktoverflade, der giver friktion for at forhindre lasten i at forskyde sig. Til dette formål er den skridsikker palle blevet udviklet. Denne palle har et lag, som giver friktion, så lasten forbliver på sin plads.

Obligatorisk eller ej?

Hvad med kravet om at anvende skridsikre paller? Du er ikke juridisk forpligtet til at bruge en. Men sommetider er lasten værdifuld, eller skade på lasten kan medføre sundhedsfarer. I disse tilfælde anbefales det at bruge den rigtige type palle. Vælg en palle med et lag, der gør at lasten ikke kan forskyde sig. I sidste ende ligger ansvaret for transporten og opbevaringen hos den person, der ansætter eller organiserer transporten.

Skræddersyet palle med skridsikker lag

Pallerne med skridsikre lag er lavet efter størrelse. Det betyder, at vi tilbyder specielle paller, tilpasset efter kundens ønsker. Q-Pall tilbyder disse paller ved siden af den betydelige standard sortiment af plastpaller. I samråd med dig ser vi på dine ønsker. Tilpasning af alle de nødvendige paller med et skridsikker lag er blandt mulighederne.

Vil du have mere information om vores paller og muligheden for at montere dem med skridsikret lag? Eller har du andre spørgsmål vedrørende vores produktsortiment? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information. Vi vil meget gerne hjælpe med at give personlig rådgivning!

DEL DETTE MEDDELELSE

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

OGSÅ INTERESSERENDE

Armin Wienkenhoever
Nyheder

Welcome Armin!

We would like to introduce our new colleague Armin Wienkenhoever.  Armin is 49 years young, father of 2 children and is currently living in Nordhorn. By profession, Armin is a